Fo Mor Kaplama, Dekor ve Çiçek Yapımı İçin Şeker Hamuru hakkında;
Yenilebilir ve elastik özellikte olan şeker hamuru, her türlü pasta kaplamalarında, dekorasyonunda, maket kaplama ve süslemelerinde, sade ve çikolatalı kek kaplamalarında kullanılır.
İşletme Kayıt No:
TR-41-K-027696
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Uygulanacak miktarda hamur kopartılıp, yoğurularak el ısısı ile elastikiyeti sağlandıktan sonra şekillendirilir. Ürün uygulama sıcaklığı 20-22 ºC’dir. Uygulama yapılan pasta, maket ve figürlerin şeklini kaybetmemesi için +6 ºC’deki fansız dolaplarda saklanmalıdır. Her uygulama sonrasında hamur ambalajının ağzı sıkıca kapatılarak, kuruması engellenmelidir.
Net Miktar:
2500 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Şeker, doğal patates nişastası, glikoz şurubu, bitkisel yağ (hidrojenize palm çekirdeği yağı), su, nem verici (E 422), kıvam verici (E 466), aroma verici, asitlik düzenleyici (E 330), koruyucu (E 202), renklendirici (E 122, E 133).
Alerjen Uyarısı:
E 122: Çocukların aktivite ve dikkatleri üzerine olumsuz etkileri bulunabilir.
Saklama Koşulları:
Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Ağzı açıldıktan sonra kapak kapalı olarak muhafaza edilirse; son tüketim tarihine kadar aroma, renk ve yoğunluğunda herhangi bir azalma olmaz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.