Fo Salepli İçecek Tozu hakkında;
Salepli içecek yapımında kullanılır.
İşletme Kayıt No:
TR-41-K-027696
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Süt (pastörize, sterilize) veya su ile hazırlanır. 200 ml (1 su bardağı) süt (pastörize, sterilize) veya su için; kıvamı yoğun ve şekerli olması için; 30 gr salepli içecek tozu (tepeleme 3 tatlı kaşığı), kıvamı orta yoğun az şekerli olması için; 25 gr salepli içecek tozu (tepeleme 2,5 tatlı kaşığı), kıvamı az yoğun az şekerli olması için 20 gr salepli içecek tozu (tepeleme 2 tatlı kaşığı) kullanılır. Soğuk süt ve Salepli İçecek Tozu istenilen ölçüde hazırlanarak orta hareketli ocakta sürekli karıştırılarak pişirilir. Pişirme esnasında yanmamasına dikkat edilmelidir
Net Miktar:
1000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Şeker, modifiye mısır nişastası, yağsız süttozu (süt), aroma verici (salep), kıvam verici (E 401), asitlik düzenleyici (E 332ii), topaklanmayı önleyici (E 551), salep tozu (%0,2).
Alerjen Uyarısı:
Süt, gluten, yumurta, badem ve soya içerebilir.
Saklama Koşulları:
Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.