Fo Siyah Bisküvi Aromalı Filling Dolgu 7 kg

Marka : Fo
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺807,90

Fo Siyah Bisküvi Aromalı Pasta Dolgusu hakkında;

Tüm pasta içlerinde dolgu olarak kullanılabildiği gibi, pasta kreması veya krem şantilere lezzeti arttırmaya yardımcı olmak için karıştırılabilir. Kurabiye, bisküvi, milföy pasta, kruvasan, kestane ezmesi ve çikolata içlerinde dolgu, waffle içerisine krema olarak kullanılabilir. Süsleme amacı ile de kullanılabilir. Kuruma, çatlama ve matlaşma yapmaz ve parlak bir görünüme sahiptir. Kullanılabilir kıvama gelmesi kolaydır ve homojenliği bozulmaz. Bisküvi, kurabiye gibi yüksek sıcaklılara maruz kalan ürünlerde dolgu, özelliğini korumaktadır. Dışarıya sızma veya hamurun içinde emilme olmamaktadır.

İşletme Kayıt No:

TR-41-K-027696

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Kendi kabında veya ayrı bir kapta kaşık yada spatula yardımıyla karıştırılarak sürülebilir kıvama getirilir ve direkt olarak uygulanır.

Net Miktar:
7000 gr

Menşei:
Türkiye

İçindekiler:
Şeker, su, modifiye mısır nişastası, nem verici (E 422), kakao tozu, kıvam verici (E 460), asitlik düzenleyici (E 330, E 331iii), aroma verici (bisküvi), koruyucu (E 202), tuz

 

Saklama Koşulları:
Güneş ışığından uzakta, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Özmer Pastacılık ve İçecek Ürünleri San. Paz. Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR