İreks Anadolu Karabuğday Ekmek Karışımı %100 hakkında;
Karabuğday ekmeği üretimi için hazırlanmış karışımdır. Karabuğday ile hazırlanmış bu karışım ile yapılan ekmekler karaciğer yağlanmasını önler, yüksek lif ve düşük kaloriye sahiptir. Karabuğdayın eşsiz aromasının yanında hafif ve cevizli bir tada sahiptir. Ürünün raf ömrünü uzatır. İşlemeye uygunluğu ve iyi fermantasyon stabilitesine sahiptir.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.
Net Miktar:
25000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Karabuğday unu, mısır unu, pisilyum, patates nişastası, yağlı süt tozu, tam yumurta tozu, tuz, dekstroz, kıvam arttırıcı (ksantan gam E 415), antioksidan (askorbik asit E 300), buğday unu,enzim (fungal alfa amilaz).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt ve ürünleri, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.