İreks Artisano Ekmek Karışımı hakkında;
Ekmek çeşitlerinin üretimi için karışımdır. Kullanım oranı %20 'dir. Yapımında ekşi maya kullanılan artizan ekmekler probiyotik ve prebiyotik içeriği bakımından zengin olduğu için sindirim sistemini destekleyici nitelik taşıyan bu ekmekler yumuşak ve uzun ömürlüdür.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Pişirme talimatları ve fermentasyon süreleri ambalaj üzerinde verilmiştir.
Net Miktar:
25000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Buğday unu, buğday gluteni, tuz, buğday malt unu, kurutulmuş buğday hamuru ekşisi, çavdar malt unu, arpa malt ekstraktı, prejelatinize çavdar unu, buğday kepeği, kavrulmuş buğday malt unu, inaktif kuru maya, antioksidan (askorbik asit E 300), enzim (alfa amilaz).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.