İreks Bavyera Konig Ludwig Brot 25 kg

Marka : İreks
Tedarikçi : Mikro
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺4.169,90
İndirimli : ₺3.333,90

İreks Bavyera König Ludwing Brot hakkında;

Alman köy ekmeği karışımıdır. Çavdar, dinkel ve malt içeren bavyera tarzı ekmek üretimi için kullanılır. % 100 karışımdır.

 

İşletme Kayıt No:

TR-59-K-002211

 

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Ürünün reçetesinde 10 kg İreks karışıma 0,2000 kg maya ve yaklaşık 7,2 litre su kullanılarak yaklaşık 17400 kg hamur elde edilir. Fermentasyonların süreleri ve fırın sıcaklıkları ambalaj üzerinde verilmektedir.

 

Net Miktar:

25000 gr

 

Menşei:

Türkiye 

 

İçindekiler:

Dinkel unu, çavdar unu, kurutulmuş çavdar ekşisi, dinkel malt unu, tam dinkel kırması, tam dinkel unu, buğday gluteni, çavdar malt unu, peynir altı suyu tozu, kıvam arttırıcı (guar gam E 412), tuz, şeker, arpa maltı ekstraktı, buğday kepeği, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri E 471), üzüm konsantresi, antioksidan (askorbik asit E 300), enzimler (fungal alfa amilaz).

 

Alerjen Uyarısı:

Gluten içerir. Eser miktarda süt ve ürünleri, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.

 

Saklama Koşulları:

Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.

 

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:

İreks Gıda San. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR