İreks Bavyera Sovital Ekmek Karışımı % 100 hakkında;
Ekmek ve küçük ekmek çeşitlerinin üretimi için hazırlanmış tahıl içerikli karışımdır. Üstün lezzet ve aromaya sahiptir Ürünün raf ömrünü uzatır. Verimli işleme sağlar. Yağlı tohum açısından zengindir.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Ürünün reçetesinde 10 kg İreks Bavyera Sovital Ekmek Karışımına 0,300 kg maya ve yaklaşık 6 litre su kullanılarak yaklaşık 16,300 kg hamur elde edilir. Hamurun sıcaklığı 26-28°C olup, yoğurma süresi 3+6 dakidadır. Fermentasyonların süreleri ve fırın sıcaklıkları ambalaj üzerinde verilmektedir.
Net Miktar:
25000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Buğday unu, çavdar unu %10, çavdar kırması %10, ayçekirdeği içi, keten tohumu, prejelatinize buğday unu, buğday kepeği, tuz, susam, arpa malt ekstrakt, kavrulmuş buğday malt unu, enzim (fungal alfa amilaz).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.