İreks Golden Croissant-Kruvasan Mix % 25 10 kg

Marka : İreks
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺1.307,90

İreks Golden Croissant-Kruvasan %25 Kek Miksi hakkında;

Kruvasan üretimi için geliştiricidir. Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kruvasan, kat kat ve hilâl şeklinde olan bir yiyecektir. Sadece tereyağıyla yapıldığı için açma ile farkı büyüktür. Genellikle yanında kahve ile yenilir. 

 

İşletme Kayıt No:

TR-59-K-002211

 

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. 10 kg buğday ununa 2,5 kg kruvasan miksi, 0,4 kg tereyağı veya margarin, 0,3- 0,5 kg maya ve yaklaşık olarak 6,5 litre su karıştırılarak 19,7- 19,9 kg hamur elde edilir. 3 dakika yavaş 3 dakika hızlı olmak üzere spiral yoğurucuda karıştırılır. Hamura ekstra yapılması gerekenler, pişirme süresi ve fermentasyon süresi ambalaj üzerinde verilmiştir.

 

Net Miktar:

10000 gr

 

Menşei:

Türkiye 

 

İçindekiler:

Buğday unu, şeker, gluten, stabilizör (kalsiyum karbonat E 170), tuz, buğday malt unu, arpa malt ekstrakt, emülgatörler ( yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri  E 472e, yağ asitlerinin mono ve digliseridleri E 471), aroma verici (tereyağ), antioksidan (askorbik asit E 300) enzimler (hemiselülaz, fungal alfa amilaz).

 

Alerjen Uyarısı:

Gluten içerir. Eser miktarda süt ve ürünleri, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.

 

Saklama Koşulları:

Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.

 

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:

İreks Gıda San. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR