İreks Golden Frambuaz Jöle hakkında;
Pastacılık sektöründe pasta, turta, dondurma, kek, meyve salataları ve tatlılarda dekor ve kaplama amaçlı kullanılanılır. Üzerine uygulanan ürünün daha parlak ve güzel görünmesini sağlar. Kullanılan ürünün lezzetini ve albenisini artırır. Ürünün buzdolabında kurumasını önleyerek, tazeliğini korur.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. İstenilen miktarda jel alınır ve spatula yardımıyla karıştırılır. Meyve, pasta veya turtaların üzerine fırça veya spatula yardımı ile sürülür.
Net Miktar:
7000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Glukoz şurubu, su, kıvam arttırıcılar (pektin E 440, agar E 406), aroma verici (frambuaz), asit (sitrik asit E 330), asitlik düzenleyici (trisodyum sitrat E 331), koruyucu (potasyum sorbat E 202), renklendiriciler (amonyum sülfit karamel E 150d, allura red E 129).
Alerjen Bilgileri:
E 129: Çocukların aktivite ve dikkatleri üzerine olumsuz etkileri bulunabilir
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda ağzı kapalı olarak saklayınız.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.