İreks Mella Medovik Kek Karışımı hakkında;
Ballı Cevizli Rus Pastası olarak adlandırılan medovik pasta üretimi için kullanılan kek miksidir.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Medovik kek için bütün malzemeler karıştırılır ve 4 eşit parçaya bölündükten sonra 40x60 tepsilere (yağlı kağıt serilmiş) dökülerek spatula ile düzeltilir. Kekler pişirildikten sonra kurumaması için nemli bir bez üzerine örtülür. İçi için krema hazırlanır ve çırpılan krema içine karamel dolgu, bal ve tereyağ eklenerek karıştırılır. Krema hazırlandıktan sonra her bir kek ortadan ikiye kesilir, her kata krema sürülerek toplamda sekiz kat oluşturulur.İstenilen boyutlarda kesilir.üzerine ve kenarına krema sürüldükten sonra ince krılmış ceviz ile kaplanır.
Net Miktar:
10000 gr
Menşei
Türkiye
İçindekiler
Buğday unu, şeker, bitkisel yağ (palm), yumurta tozu, buğday nişastası, arpa malt ekstraktı, kabartma maddeleri (disodyum difosfat E 450, sodyum hidrojen karbonat E 500), kurutulmuş glikoz şurubu, tuz, baharat, renklendirici (beta karoten 160a).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.