İreks Sauer 250 hakkında;
Sıvı hamur ekşidir. Asitlik derecesi 235-265'dir. Uzun fermantasyon süresini ortadan kaldırarak aynı standart aroma ve özellikte ekmek üretimini sağlar.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Kullanım oranı %1-5'dir
Net Miktar:
12500 gr
Menşei
Türkiye
İçindekiler
Hamur ekşisi (çavdar unu, su, arpa malt ekstraktı, kavrulmuş buğday malt unu, starter kültür), asitler (laktik asit E 270, asetik asit E 260).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.