İreks Sovital Ekmek Karışımı % 50 hakkında;
Ekmek ve küçük ekmek çeşitlerinin üretimi için hazırlanmış tahıl içerikli karışımdır. Üstün lezzet ve aromaya sahiptir Ürünün raf ömrünü uzatır. Verimli işleme sağlar. Yağlı tohum açısından zengindir.
İşletme Kayıt No:
TR-59-K-002211
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Ürünün reçetesinde 5 kg İreks Bavyera Sovital Ekmek Karışımına, 5 kg buğday unu, 0,300 kg maya ve yaklaşık 6 litre su kullanılarak yaklaşık 16,300 kg hamur elde edilir. Hamurun sıcaklığı 26-28°C olup, yoğurma süresi 3+6 dakidadır. Fermentasyonların süreleri ve fırın sıcaklıkları ambalaj üzerinde verilmektedir.
Net Miktar:
25000 gr
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Buğday unu, çavdar unu %20, çavdar kırması %20, ayçekirdeği içi, keten tohumu, buğday kepeği, prejelatinize buğday unu, tuz, susam, arpa malt ekstrakt, kavrulmuş buğday malt unu, enzim (fungal alfa amilaz).
Alerjen Uyarısı:
Gluten içerir. Eser miktarda süt, yumurta, sert kabuklu meyveler (fındık, ceviz, badem, antepfıstığı), susam, acı bakla, hardal ve ürünlerini içerebilir.
Saklama Koşulları:
Serin ve kuru ortamda maksimum 25°C' de her türlü yabancı tat ve koku maddelerinden uzak tutunuz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
İreks Gıda San. A.Ş.