Puratos 4004249 Cuispak Şekersiz Sıvı Krema 1 L

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺169,90

Puratos Bitkisel Uht Krem Şanti hakkında;

Cuisipak çorbalar, soslar, atıştırmalık sosları, salata sosları gibi iştah açıcılar için geliştirilmiş şekersiz, bitkisel bir kremadır. Her türlü sıcak ve soğuk tarifte geleneksel süt kremasının aroma ve dokusunu damaklara taşıyan Cuisipak, kolestrol içermemesiyle sağlıklı lezzetler yaratmak için idealdir. Cuisipak, peynir, aromatik otlar, balık ürünleri ve et sularının bulunduğu herhangi bir ürünle kullanılabilir. 

 

İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Çırpmadan önce en az 12 saat 5-8 derece arasında soğutulması gerekmektedir.

Net Miktar:
1 L

Menşei:
İtalya

İçindekiler:
Su, tam hidrojenize palm çekirdek yağı, toz tereyağı, modifiye nişasta, maltodekstrin, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, soya lesitini, mono- ve digliseridlerinin laktik asit esterleri), stabilizörler (guar gam, locust bean gam)

Alerjen Uyarısı:

Soya, süt ve ürünleri içerir.

Saklama Koşulları:
Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz (2-20 derece). Kullanım sonrasında ambalajı kapalı muhafaza edilmesi gerekir. Ürün ağzı açıldıktan sonra en fazla 3 gün buzdolabında bekletilebilir.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR