Puratos Meyve Tartları, Kekler ve Katlı Hamurlar İçin Konsantre Kayısılı Jöle hakkında;
Kullanıma hazır sıcak pastacılık jölesi, lezzeti ve ürüne kazandırdığı parlaklıkla ürünlerinizin albenisini artırır Ürünün tazeliğini korur ve raf ömrünü arttırır. Donmaya ve çözülmeye dayanıklıdır. Ürün solmaz, dilimlenebilmesi aynı kalır, sertleşmez, sünmez.
İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. 1 kg jöleye 300-600 gr su veya meyve suyu ile karıştırılır. Eritildikten sonra istenilen akışaknlığa göre 75-90 derece olana kadar kaynatılır. Sadece profesyonel kullanım içindir.
Net Miktar:
14000 gr
Menşei:
Belçika
İçindekiler:
Glukoz şurubu, su, şeker, kayısı konsantresi, jelleştiriciler (pektin), asit (sitrik asit), kıvam arttırıcı (gellan gam, ksantan gam), koruyucu (potasyum sorbat), doğal kayısı aroma vericisi, renklendiriciler.
Saklama Koşulları:
5-25 derece arasında kuru bir ortamda (R.H.: max 65%) muhafaza ediniz. Kullanım sonrası ambalajı düzgün bir şekilde kapatınız.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.