Puratos 4108506 Festipak Şekersiz Sıvı Şanti 1 L

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺242,90

Puratos Bitkisel Şekersiz Uht Krem Şanti hakkında;

Hem tatlı hem de tuzlu ürünlerde çok amaçlı bitkisel kremadır ve ısı direncine sahip olduğundan sıcak ve soğuk tariflerde kullanılabilir. Dört kat hacim alma özelliğine sahiptir. Ürünlerin şekerini azaltmak için kullanılabilir. Meyve püreleri, meyve aroma preparatları veya çikolata içeren malzemelerle karıştırabilir ve çikolatalı ganajda pürüzsüz yapı sağlar. Bunun yanında çorbalar ve soslarda da kullanıma uygundur.


İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Çırpmadan önce en az 12 saat 5-8 derece arasında soğutulması gerekmektedir. İstenen kıvam elde edilene kadar orta hızda çırpılır.

Net Miktar:
1 L

Menşei:

Belçika

İçindekiler:
Su, tam hidrojenize palm çekirdek yağı, stabilizörler (sorbitol şurup, hidroksipropil selüloz, mikrokristalin selüloz, sodyum karboksi metil selüloz), maltodekstrin, hindiba kökü lifi, peyniraltı suyu proteini (süt), süt proteini, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin mono- ve diasetil tartarik asit esterleri, soya lesitini, yağ asitlerinin mono- ve digliseridlerinin laktik asit esterleri), yağsız süt tozu, tuz, aroma verici, asit düzenleyiciler (trisodyum sitrat, disodyum fosfat), renklendirici (bitkisel karotenler).

Alerjen Uyarısı:

Soya, süt ve ürünleri içerir.

Saklama Koşulları:
Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz (2-20 derece). Kullanım sonrasında ambalajı kapalı muhafaza edilmesi gerekir. Ürün ağzı açıldıktan sonra en fazla 3 gün buzdolabında bekletilebilir.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR