Puratos 4108539 Chantypak Şekerli Sıvı Şanti 1 L

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺272,90

Puratos Bitkisel  Uht Krem Şanti hakkında;

Mükemmel hacim alma ve stabilte özelliğine sahiptir. Kolay sürülebilir özelliktedir ve hava kabarcığı bulunmaz. Renk kaybı ve çatlama olmadan pasta çeşitlerinde rahatlıkla kullanabilir. Lezzetli vanilya aroması, pürüzsüz yapısı ve bir çok farklı uygulamada kullanılabilir. Hayvansal kremalara göre %50 daha az yağ içerir.


İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Çırpmadan önce en az 12 saat 5-8 derece arasında soğutulması gerekmektedir.

Net Miktar:
1 L

Menşei:
İtalya

İçindekiler:
Su, tam hidrojenize palm çekirdek yağı, şeker, süt proteini, stabilizörler (sorbitol şurup, hidroksipropil selüloz, sodyum aljinat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin mono- ve diasetil tartarik asit esterleri, polisorbat 60, soya lesitini), tuz, aroma verici, asit düzenleyiciler (trisodyum sitrat, disodyum fosfat), renklendirici (bitkisel karotenler).

Alerjen Uyarısı:

Soya, süt ve ürünleri içerir.

Saklama Koşulları:
Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz (2-20 derece). Kullanım sonrasında ambalajı kapalı muhafaza edilmesi gerekir. Ürün ağzı açıldıktan sonra en fazla 3 gün buzdolabında bekletilebilir.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR