Puratos 4108569 Ambiante Şekerli Sıvı Şanti 1 L

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺272,90

Puratos Uht Kullanıma Hazır Bitkisel Şanti hakkında;

Pürüzsüz, kolay sürülebilir ve hava kabarcığı bulunmayan bu ürün renk kaybı ve çatlama olmadan, atıştırmalıklardan keklere, kutlama pastalarına kadar bir çok uygulamada kullanılabilir. Dekorasyon tekniğine uygundur Ayrıca vegan uygulamalarda da kullanılabilir. Dört kata kadar hacim alma özelliğine sahiptir. Bitmiş üründe 5 güne kadar raf ömrü sağlar.

İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.

Net Miktar:

1 L

Menşei:
İtalya

İçindekiler:
Su, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdek yağı), şeker, stabilizörler (sorbitol şurup, hidroksipropil metil selüloz, karragenan, sodyum karboksi metil selüloz, taragam,jellan gam), emülgatörler (polisorbat 60, sorbitan monostearat, yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin mono- ve diasetil tartarik asit esterleri, sodyum stearol-2-laktilat soya lesitini), aroma verici, asit düzenleyiciler (trisodyum sitrat, disodyum fosfat), tuz, renklendirici (bitkisel karotenler).

Alerjen Uyarısı:

Soya içerir.

Saklama Koşulları:

Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz (2-20 derece, R.H: maks. %65). Kullanım sonrasında ambalajı kapalı muhafaza edilmesi gerekir. Ürün ağzı açıldıktan sonra en fazla 3 gün buzdolabında bekletilebilir.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:

Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR