Puratos 4111982 Tegral Savoie Kakaolu Pandispanya Toz Karışımı 10 kg

Marka : Puratos
Tedarikçi : Mikro
Fiyat : ₺1.279,90

Puratos Pandispanya Yapımı İçin Toz Karışım hakkında;

Pandispanya üretimi için hazırlanmış karışımdır. Yüksek taşıyıcılık ve verimliliğe sahiptir. Kapalı ortamda 20 güne kadar uzun süreli tazelik sağlanır. Güzel görünüm ve renge sahiptir, donmaya ve çözünmeye dayanıklıdır. Elde edilen ürün hacim ve süngerimsi yapıya sahip olur.


İşletme Kayıt No:
TR-34-K-000200

Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Karışıma yumurta ve su eklenerek hamur elde edilir.

Net Miktar:
10000 gr

Menşei:
Türkiye

İçindekiler:
Şeker, buğday unu, buğday nişastası, yağı azaltılmış kakao tozu (%4), kabartıcılar (sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat, kalsiyum dihidrojen difosfat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin asetik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik asit esterleri), glukoz şurubu, yağsız süt tozu, yumurta beyazı tozu, peynir altı suyu proteini, kıvam arttırıcı (sodyum karboksi metil selüloz), renklendirici (beta karoten), enzimler (buğday).


Alerjen Bilgisi:

Gluten içerir. Yumurta süt ve ürünleri içerir. 


Saklama Koşulları:

5-25 derece arasında kuru bir ortamda (R.H.: max 65%) muhafaza ediniz. Kullanım sonrası ambalajı düzgün bir şekilde kapatınız.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Puratos Gıda San. ve Tic. A.Ş.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR