Teksin Baklavalık Un hakkında;
Hamurun elastikiyeti sayesinde tül gibi hafif, demir gibi sağlam yufkalar açılır. Baklava için kullanımı uygundur.
Max kül miktarı; % 0,65, min protein miktarı; %10,5.
%14,5 rutubet esasına göre paketlenmiştir.
Kullanım Önerileri:
Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalaj üzerinde olup son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Eleyerek kullanınız.
Net Miktar:
50 kg
Menşei:
Türkiye
İçindekiler:
Buğday unu, askorbik asit(E300), enzim.
Alerjen Bilgisi:
Gluten içerir.
Saklama Koşulları:
Serin, kuru ve kokusuz yerde muhafaza ediniz.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı:
Teksin Gıda San.ve Tic.A.Ş.