Lezzetli ve Renkli İçeceklerin Baş Tacı: Kokteyl Şuruplar

Karamelli Latte

Kafelerin gözdesi olan kokteyl şuruplar aromalı kahve ve içecek hazırlamada en ideal soslardır. Her zevke hitap eden çeşitleri ile her damak tadına uygunluğu ile dikkat çekiyor. İşletmelerde kullanıldığı gibi evde de kullanmak için idealdir.

Hadi aroma kullanım alanlarına göre şurup çeşitlerimize göz atalım;

  • Baz Şuruplar:

Yoğunluğu daha fazla olan konsantre şuruplardır. Çeşitleri; nane ve misket limonu, orman meyveli ve hibiskus, yaban mersini ve liçi, mango ve ejder meyvesi aromalı vb. kokteyl şuruplardır.

 

  • Meyveli Şuruplar:

Yaz içeceklerinizi hazırlamak için birçok çeşite sahip şuruplardır. Bunlar içinde en favorileri; çilek, karpuz, ananas, muz vb. kokteyl şuruplardır.

 

  • Kahve Şurupları:

Kahve bazlı içeceklerinize dilediğiniz aromaları bu şuruplar ile ekleyebilirsiniz. En favorileri; fındık, karamel, tuzlu karamel, çikolata, irish cream vb. kokteyl şuruplardır.

 

Hadi Beraber Kolayca Karamelli Latte Yapalım!

1 shot espresso

2 cl Fo Karamel Aromalı Kokteyl Şurubu

150 ml süt

**Hazırlanan espresso bardağa alınıp üzerine şurup ve süt eklenir ve lattemiz servise hazır hale gelir. İstediğiniz gibi sıcak ve soğuk içeceklerde kullanabilirsiniz ve bunun yanında krema ile süsleme yapabilirsiniz, kalanı sizin damak zevkinize ve hayal gücünüze kalmış durumda.

Afiyet Olsun!☕🎉

Etiketler: karamel şurup, fo şurup kullanımı, kahve şurubu kullanımı
Mart 12, 2025
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR